In 1989 stichtte de heer Jacques Gaspard, het familiebedrijf J. Gaspard  sprl. Van algemeen schrijnwerk evolueerden wij geleidelijk naar schrijnwerk voor de bouw. Het is onder impuls van de oudste zoon, Jérôme, dat we ons specialiseerden in aluminium schrijnwerk. De passie voor innovatie en vooruitgang is altijd de drijfveer van de stichters geweest.
Wij werken voor privé en overheidsprojecten. Voldoen aan de eisen van onze klanten staat altijd centraal. Wij zijn hoofdzakelijk actief in de provincie Luik. Maar door ons vakmanschap werken we over heel  België en zelfs buiten de landsgrenzen.
We willen onze klanten altijd het beste aanbieden en zo werden we in 2002 “Schüco Premium Partner”. Recentelijk specialiseerden we ons ook als staalschrijnwerkerij van het merk Jansen. Om te beantwoorden aan de vraag naar minimalistische schuifsystemen, werken we met het Zwitserse merk Vitrocsa. Dit kwaliteitsmerk beschikt tevens over een studiebureau dat ten dienste staat van uw project. Ons team bestaat uit gespecialiseerde tekenaars en architecten.
Ons bedrijf is milieugericht. Ons productengamma beantwoordt aan de thermische eisen van uw gebouw. In de mate van het mogelijke waarderen en recycleren wij ook de verschillende materialen afkomstig uit uw project.

Onze partners.